CITRUS SOMMER SANGRIA

Ok sangria elskere, denne ene er for dig! * Straks hæve hånd *

Er sangria ikke den perfekte sommer korte?! Jeg mener, uanset om du har venner over, lounging ved poolen eller bare at have en udendørs fest, sangria er altid et hit af mængden. Jeg kan ikke tro, vi er allerede i august og falde vil være over os, før vi ved af det, men jeg var ikke ved at lade hele sommeren gå uden at dele min favorit opskrift! De ting jeg elsker ved sangria er, at jo længere det sidder, jo mere smag det har, hvilket gør prepping det til en fest så let! Bare smide alt ind i din kande et par timer før, og det er klar til at gå!

Og lad os tale om, hvor forfriskende det er! Der er virkelig ikke noget bedre end nipper til en iskold glas sangria på en varm dag, og alt det (boozy) frisk frugt bare gør det så meget sødere. Til denne opskrift brugte jeg min favorit flaske Sauvignon Blanc, men du kan bruge Pinot Grigio eller endda en flaske Reisling eller Moscato, hvis du kan lide din sangria super sød. Nu er dette allerede temmelig sød på grund af ananas juice og kokos rom, så jeg stærkt foreslå de første to vine!

Så jeg bare blandet sammen en kombination af ananas, orange skiver og limefrugter, kastede i nogle friske mynte og toppede det hele med is! Super let, så forfriskende og den perfekte cocktail for at afslutte sommeren, hvis du spørger mig. For ananas kan du nemt bruge friske eller frosne, men frosne ananas terninger faktisk fungere som awesome isterninger i denne sangria og de er allerede pre-hakket, så alt hvad du gør, er at kaste dem i! Jeg er alt om bekvemmelighed, så det var helt den vej at gå for mig.

Jeg faktisk lavede denne sangria for vores housewarming fest vi havde i sidste weekend, og det var alvorligt sådan et stort hit! Jeg vil være ærlig og indrømme, at jeg er så utrolig skuffet over, at jeg ikke tog nok billeder af festen (#bloggerfail), men jeg havde bare for meget sjov! Og jeg mener hosting 70 nogle mennesker er en masse arbejde, så gimme en pass på denne ene 😉 Det var en fiesta-tema taco bar komplet med brugerdefinerede koozies, en drink station og lækre tacos med alle de fikseringer fra vores foretrukne lokale restaurant Zandra’s Taqueria ejet af vores gode venner! Denne ananas sangria var den perfekte tilføjelse til vores fest sammen med friske margaritas, så jeg var spændt på at dele opskriften med jer alle!

Men tilbage til denne sangria. Oven i alt ud og tilføje en lille smule af fizziness til cocktail, jeg brugte La Croix lime aromatiseret mousserende vand, men du kan bruge regelmæssigklub sodavand eller endda Sprite Zero, hvis du foretrækker det! Jeg ærligt ikke måle, når du foretager denne opskrift, så det var svært at give dig alle nøjagtige målinger, men den store ting er, at du virkelig ikke kan ødelægge dette op! Alle varianter smager så godt sammen, så tilføj lidt mere af dine yndlingsingredienser (eller lidt mindre af andre) og bare have det sjovt at gøre denne sangria alle dine egne! Uanset hvad jeg tror, du er venner vil virkelig elske det, og det er absolut den perfekte måde at afslutte sommeren 🙂

Håber du alle nyde denne opskrift så meget som vi gjorde, og lad mig vide, hvis du nyder at se cocktail opskrifter på bloggen. Jeg forsøger at holde mine indlæg så sundt som muligt, men alle elsker en god cocktail nu og da, så hvis du gerne vil se mine favoritter jeg ville være glad for at dele dem!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *