DET SYDLIGE MOSKVA MULDYR

YAY det er fredag, så det betyder, at det er helt acceptabelt at dele cocktail opskrifter, right? Jep jeg troede det.

Det er bestemt ingen hemmelighed, at mine veninder og jeg elsker vores Moskva Mules. Jeg mener alvorligt, hvor søde er de? Faktisk kendte min brudepige Kristen mig så godt, at hendes brude brusebad gave til mig var et smukt sæt af disse kobber krus! Nu er jeg ikke sige dette var min favorit gave …….. buuuuut Jeg er ikke benægte det heller. Hehe.

Jamen jeg har for nylig delt dette billede på min Instagram og var chokeret over at have så mange anmodninger om min opskrift, så selvfølgelig ville jeg dele det! Når jeg tænker på Moskva Mules jeg tænker på en traditionel sydlige drink, men her er en lille sjov kendsgerning – disse små cocktails blev faktisk født på Manhattan! Dette sidste forår havde jeg min polterabend i den smukke by Charleston, South Carolina og hænder ned den bedste Moskva Mule jeg nogensinde har haft {og sandsynligvis nogensinde vil have} var på dette trendy lille sted kaldet The Rarebit. Hvis du er fortrolig med Charleston så jeg ved, du ved, hvad jeg taler om. Dette sted er sådan en skjult perle og ikke kun er Mules godt, men maden er ude af denne verden lækker! ! Nå lige siden den tur har jeg været fast besluttet på at genskabe denne fantastiske drink, og jeg tror, jeg kom temmelig darn tæt på!

Nu ved du, jeg var nødt til at kaste min egen lille twist på disse skønheder og lette dem op, selvfølgelig.

Traditionelle Moskva Mules er lavet med en kombination af vodka, ingefær øl og limesaft alle blandet sammen med masser af is og JA den ikoniske kobber krus. Hvis du aldrig har drukket ud af en af disse, åh gør det holde din drink koldt! Jeg taler om kulde. Ja, jeg er besat. Og jeg lover, når du har prøvet denne cocktail, vil du have dit helt eget sæt kobberkrus til din husstand. Det bedste er, at denne drink er så alsidig, at du virkelig kan gøre dette, men du vil gerne have det! Jeg kan godt lide at top mine ud med boblende sodavand, frisk mynte og en generøs klemme af en orange kile. Også jeg bør nok bemærke, at en typisk Moskva Mule du vil bestille i en restaurant kan være over 320 kalorier pr drink! ! Denne lækre version? Jep kun 150 kalorier, men jeg lover smag er stadig fantastisk! Jeg mener lad os opsummere skal vi ….. du har zing af ingefær øl med zestiness af kalk og sødme af orange toppet med fizziness af sodavand og friskhed mynte – WHEW!

Ja, jeg tror, du får den idé. Dybest set siger jeg gå gøre dette i aften.

Hej!!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *