EFTERÅRSHØST SANGRIA

Okay, så der elsker sangria?!

Løfter hånden. Ja det er alvorligt min all-time favorit part cocktail, fordi du nemt kan gøre det i forvejen (jeg mener sangria formodes at være lavet på forhånd, som allerede gør det til en vinder!), Det altid ser så smuk kastede sammen i en stor kande og jo længere det sidder jo bedre det smager! Den perfekte trifecta til festcocktails, hvis du spørger mig. Jeg er virkelig glade for at dele dette efterår høst sangria, det er bogstaveligt talt den perfekte tilføjelse til alle dine ferie parter i denne sæson, og jeg lover dig dine venner vil takke dig!

Og / eller tigge dig om opskriften.

Du er velkommen til at bruge din favorit flaske hvidvin eller tør, sprød vin. Til denne opskrift brugte jeg Pinot Grigio, men du kan også bruge Sauvignon Blanc eller endda en tør Riesling, hvis du kan lide dine drinks lidt sødere. Jeg elsker også at tilføje en flaske mousserende vin til tider (fordi hvorfor ikke?!), Som du helt kunne blande ind med denne sangria, men jeg har lige brugt en lille klub sodavand i stedet for at holde tingene lidt lettere. Bare sørg for at tilføje club sodavand lige før servering – det holder det rart og brusende!

Jeg er forelsket i kombinationen af sprøde æbler, pærer, appelsiner og kanelstænger alle blandet sammen med min favorit hvidvin, frisk æble cider og (shhh) lidt vodka. Hehe. Men ved du, hvad jeg elsker mere end al den friske frugt? Godt frisk frugt gennemblødt i BOOZE selvfølgelig! Jeg har også toppet mine ud med nogle granatæble frø, men du kan også bruge tranebær – jeg mener de er bare så smuk og tilføje det perfekte strejf af tartness.

Men mest fordi de er så kønne.

Du kan helt have det sjovt med denne opskrift også! Tilføj lidt kanel og sukker til kanten af hvert vinglas før servering og smide i en ekstra kanel stang til at ligne en sød halm. Åh, og hvis du kan lide din sangria lidt sødere, bland lidt honning eller agave i – alle har forskellige smag!

Thanksgiving med min familie er altid en dag lang begivenhed fyldt med lækre appetitvækkere, cocktails, sjove spil, fodbold og, selvfølgelig, en fantastisk kalkun middag! Denne sangria ville gøre den perfekte tilføjelse til vores ferie festligheder, og jeg er temmelig sikker på ville gøre alle vores spil meget sjovere … * wink *

Lad mig bare sige, at dette også ville gøre en super festlig jul sangria så godt! Bare tilføj et par kviste af frisk rosmarin og ekstra tranebær til en smuk cocktail din familie og venner vil elske! Jeg garanterer, at de vil bede dig om denne opskrift sidst på aftenen. Stol på mig.

Så uanset om du hygger dig ved ilden, holder en feriefest eller endda har folk over til en søndagsfodboldkamp, er dette helt sikkert den perfekte efterårscocktail for dig! Bare en hurtig bemærkning, hvis du beslutter dig for at sætte dette i en stor drink dispenser i stedet for en kande, vil jeg foreslå at udelade granatæble frø, som de har tendens til at sidde fast i dysen af dispenseren. Bare tilføje dem til hver enkelt drink, når de er hældt eller smide i tranebær i stedet!

Også du måske har bemærket, at Spis dig selv Skinny har ændret det domænenavn! Det er officielt eatyourselfskinny.com (uden irriterende bindestreger), hvilket er, hvad jeg har ønsket i 6 år nu! Du kan stadig gå til eat-yourself-skinny.com og vil automatisk blive dirigeret til det nye domænenavn, men jeg ønskede at lade jer alle vide om ændringen, hvis du var nysgerrig om det. Dette gør det så meget lettere at søge online og bare ser meget mere renere! Yay!

Håber alle nyder denne opskrift denne feriesæson og glem ikke at mærke mig på Instagram eller Twitter, hvis du beslutter dig for at gøre dette eller andre opskrifter fra Spis dig selv Skinny! Jeg elsker at se alle dine billeder! Bare brug hashtagget #eatyourselfskinnyrecipe. Hej!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *