FERIE TRANEBÆR MINT PUNCH

Så jeg delte denne lækre tranebær mynte punch på min Instagram sidste år, at jeg havde lavet juleaften, da jeg var vært middag for min familie. Jamen jeg kunne ikke tro alle de anmodninger, jeg har modtaget for denne opskrift, så naturligvis jeg var nødt til at dele det med jer! Ja dette er min iPhone foto (undskyld), men jeg er ikke planer om at gøre dette punch igen indtil jul (det gør et ton!), Og jeg regnede med jer alle ville nok ønsker denne opskrift, før alle de ferie festligheder begynder så her ya go!

Ja, og du er velkommen.

Desværre er dette absolut ikke en sund cocktail på nogen måde (jeg har lige tænkt mig at smide det derude lige nu for at afværge enhver hadere haha), men det virkelig gør det perfekte punch til en ferie fest 🙂 Og hey det er freaking JUL, så jeg har tænkt mig at tillade det, k tak. Nu, hvis du er vant til bare dumping en masse ingredienser i en skål og kalder det en dag, så denne opskrift kan virke som lidt af en proces for dig, men tro mig, når jeg siger det er 100% det værd! Muddling mynte og appelsinskal med sukker og kogende det med den friske appelsinjuice er et samlet must. Jeg vil også gerne fryse tranebær i forvejen, fordi de ikke kun ser smukke i skålen, men de holder punch nice og kølet også. Kast i nogle friske mynteblade som en garniture, tilføje nogle søde sugerør og du er helt indstillet! Vores familie og venner kom tilbage med rave anmeldelser, så jeg håber, at I alle elsker dette så meget som vi gjorde!

Hej!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *