GRILLET HONNING-ORANGE KYLLING SALAT

Ok, så jeg må indrømme, jeg elsker en god salat. Især i disse varme sommermåneder, når du vil have noget lys, påfyldning endnu {lad os være ærlig} bikini venlige. Så når Heather, fra en af mine foretrukne blogs The Lovely Skab, kontaktede mig for at gøre en sjov salat swap, jeg bogstaveligt talt sprang på chancen! Så hvis du ikke se denne opskrift fredag på hendes blog, i dag er din heldige dag!

Jeg ønskede at skabe en solid salat, der havde en blanding af frisk frugt, sprøde grøntsager og masser af protein! Jeg hader scrimping på salater, jeg mener lad os være seriøse mennesker … salater typisk ikke er meget påfyldning. Denne ene vil dog efterlade dig følelsen fedt og glad. På en god måde.

Jeg elsker dette, fordi du kan forberede marinaden om morgenen giver kyllingen til at absorbere alle de varianter hele dagen, så bare pop kyllingen i slagtekyllinger, når du kommer hjem og smide din salat sammen til en velsmagende middag! Let peasy, ikke? Og ikke engang få mig i gang på den lækre sommer dressing jeg drysset over toppen. Blandingen af friskpresset appelsinjuice, olivenolie, hvidvinseddike og skalotteløg bare gør mit hjerte swoon.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *