HØST ÆBLE CIDER PUNCH

Jeg er alt om underholdende i løbet af efteråret måneder, ikke kun på grund af den smukke tablescapes jeg kommer til at vise eller den smukke efteråret indretning, der i øjeblikket fylder hver tomme af mit hus, men at dele lækre cocktails som denne med venner og familie er absolut den bedste måde at kick off sæsonen! Ikke alene er denne punch festlig og super lækker, men du bogstaveligt talt bare dumpe alle dine ingredienser i en skål, og du er god til at gå! Bekvemmelighed på sit fineste, og jeg ved ikke om dig, men når vært for en indsamling på dit hus, du helt sikkert ønsker at holde tingene så enkle som muligt. Det bedste er, jo længere denne punch marinates, jo mere smag det har, og jo bedre det smager!

Denne Harvest Apple Cider Punch ville gøre det perfekte supplement til enhver Thanksgiving (eller en Friendsgiving), fodbold søndage, hårdt tiltrængte glade timer, eller du kan endda få kreative og tjene dette til alle dine voksne venner, når de dukker op med deres børn trick-or-behandling! Jeg lover, at de vil takke dig 😉

Denne Harvest Apple Cider Punch gør det perfekte supplement til enhver ferie fest eller indsamling med en lækker kombination af dine foretrukne falde varianter alle marineret sammen i en festlig cocktail!

Denne cocktail alvorligt skriger falder i et glas. Jeg er bare kærlig kombinationen af sprøde æbler, orange skiver, kanelstænger og kviste af timian alle blandet sammen med frisk æble cider, min favorit flaske prosecco og selvfølgelig lidt vodka! Jeg var virkelig glade for at prøve Prairie Økologisk Vodka ikke kun fordi jeg har hørt så fantastiske ting (jeg mener denne vodka har vundet utallige priser!), Men det er amerikansk fremstillet og alle Prairie’s produkter er fri for skadelige kemikalier og GMO’er, fordi de arbejder med landmænd, der tager sig tid til korrekt høst frisk økologisk gul majs.

Prairie Økologisk Vodka er udformet fra gård til flaske og smagen er cremet og glat med antydninger af melon og pære gør det til den perfekte tilføjelse til denne lækre æble cider punch! Prairie tilbyder også økologisk gin og en af mine personlige favoritter, økologisk agurk aromatiseret vodka og alt, hvad de tilbyder, er glutenfri. Jeg vil kraftigt opfordre dig til at prøve denne prisbelønnede, kvalitet vodka, hvis du ikke allerede har!

Denne Harvest Apple Cider Punch gør det perfekte supplement til enhver ferie fest eller indsamling med en lækker kombination af dine foretrukne falde varianter alle marineret sammen i en festlig cocktail!

For at gøre denne punch endnu mere flavorful, jeg også tilføjet en lille pære saft (eller du kan bruge pære nektar) sammen med nogle ingefær øl, som som de fleste af jer ved, jeg altid har på hånden, fordi jeg elsker min Moskva muldyr! 😉 Du virkelig behøver ikke engang at måle, når du foretager denne punch enten, bare smide alle dine ingredienser i og smag som du går for at gøre dette til din smag. Hvis du foretrækker mindre æble og mere pære derefter justere i overensstemmelse hermed, hvis du foretrækker mere orange smag derefter tilføje nogle friske presset appelsinjuice og måske lidt appelsinskal. At være en fødevare blogger har tvunget mig til at skrive ned målinger, som jeg går, så jeg kan dele alle mine yndlingsopskrifter med jer alle, men jeg ærligt næppe nogensinde måle noget, når madlavning i det virkelige liv! Er I også sådan?

Sørg for at have det sjovt med denne opskrift også! Tilføj lidt kanel og sukker til kanten af hvert vinglas før servering og smide i en ekstra kanel stang til at ligne en sød halm. Åh, og hvis du kan lide din punch lidt sødere, er du velkommen til at blande i lidt honning eller agave – alle har forskellige smag! Disse er naturligvis bare andre ideer og variationer, men opskriften nedenfor smager temmelig AWESOME, hvis du spørger mig, så jeg ville prøve det først, hvis du ikke er sikker.

Bare en hurtig bemærkning: Hvis du beslutter dig for at sætte dette i en stor drink dispenser i stedet for en kande, vil jeg foreslå at udelade granatæble frø, som de har tendens til at sidde fast i dysen af dispenseren. Du skal blot tilføje dem til hver enkelt drink, når de er hældt eller smide i nogle friske tranebær i stedet!

Denne Harvest Apple Cider Punch gør det perfekte supplement til enhver ferie fest eller indsamling med en lækker kombination af dine foretrukne falde varianter alle marineret sammen i en festlig cocktail!

Så uanset om du holder en ferie fest eller bare have folk over for en søndag fodboldkamp, dette er absolut det perfekte fald cocktail at behage en menneskemængde! Husk dette er kun for dem 21 og op, så skal du drikke ansvarligt 🙂

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *