MOUSSERENDE GRAPEFRUGT FROSÉ

Confession: Rosé er dybest set min korte sommer drink.

Jeg mener, hvad er der ikke at elske?! Det er sprød, forfriskende og sikker ser temmelig hældes i dit glas, så selvfølgelig var jeg nødt til at gøre dette i slushy form! Voksen slushies er de bedste, og tilsætning af grapefrugt gør alt så meget bedre. Grapefrugt smager lækkert med rosé, hvilket gør denne drink til den perfekte følgesvend ved poolen denne sommer!

Som de fleste af jer ved, jeg for nylig fødte min søde Emma Rose et par uger siden, så jeg langsomt tillader mig selv at endelig nyde nogle vin her og der ….. du ved, efter 9 måneder! Så denne opskrift kommer på det perfekte tidspunkt, og kun smager så meget sødere!

Forfriskende Mousserende Grapefruit Frosé, der er helt naturligt med nul raffineret sukker, din yndlingsflaske rosé og gør den perfekte sommercocktail! Forfriskende Mousserende Grapefruit Frosé, der er helt naturligt med nul raffineret sukker, din yndlingsflaske rosé og gør den perfekte sommercocktail!

Den store ting ved denne opskrift er, at du virkelig kan bruge enhver form for frugt eller juice, du ønsker! Hvis du ikke er en fan af grapefrugt, så prøv at tilføje nogle frosne jordbær til din blender. Ferskner ville smage fantastisk også! Jeg lover …. du kan ikke ødelægge det her.

Håber du alle nyde denne opskrift så meget som vi gjorde, og med den 4 juli kommer op denne cocktail er absolut et must-have! Lad mig vide, hvis du nyder at se cocktail opskrifter på bloggen. Jeg forsøger at holde mine indlæg så sundt som muligt, men alle elsker en god cocktail nu og da, så hvis du gerne vil se mine favoritter jeg ville være glad for at dele dem!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *