SOMMER VEGGIE KARTOFFELSALAT

Ok, så jeg fortalte y’all jeg ville være cranking ud disse sommer opskrifter før Fall smacks os i ansigtet! Denne ene er især en ny favorit af mine og en, der gør en masse (og jeg mener en masse) af mad!

Ikke alene er det næsten for smukt at spise, men det gør også den perfekte side parabol for enhver sommer cookout! Min bror faktisk kommer hjem i denne weekend i næsten en måned som hans pre-deployment orlov, så vi faktisk har en temmelig stor cookout planlagt ved hans ankomst. Dette er noget, jeg vil helt sikkert være at bringe sammen med disse festlige frugt spyd, da det er Labor Day weekend og alle. Jeg ved, du sikkert spørger dig selv, hvor dressing er i dette billede, at opskriften kræver. For at være helt ærlig, mine billeder bare ikke vise sig så smuk med vinaigrette drizzled over toppen, men åh min gawd er det godt! Det har et strejf af sødme og smager utroligt med balsamico og basilikum kombination. . . smide i feta ost og bare lade dit hjerte swoon!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *