VALENTINSDAG MIMOSA BAR

Hvis du alle følger mig på Instagram, så ved du brunch er dybest set min favorit ting at være vært og ingen brunch er komplet uden en sjov mimosa bar! Jeg elsker at have mine venner over hele året, men hvad bedre grund til at samle alle sammen end Valentinsdag?! Må ikke få mig forkert, jeg elsker at fejre denne ferie med min husbond selvfølgelig, men nogle gange skal du bare brusebad dine veninder med nogle kærlighed!

Ikke alene er mimosa barer super let at smide sammen, men de er altid sådan et hit, og opsætningen gør enhver fest eller indsamling virkelig festlig og sjov! Mimosas er en klassisk brunch favorit, så krydre tingene op med forskellige aromatiseret blandere og sjove frugt toppings. Valentinsdag er en dag for at fejre dem, du elsker mest, så hvilken bedre måde at vise dig sætte pris på dem end at smide dem en særlig brunch! Så lad os komme i gang.

Her er hvad du behøver for at oprette din egen mimosa bar:

Blandere
Ingen mimosa bar er komplet uden en bred vifte af saft til at blande med din boblende! Og nej, jeg taler ikke kun om klassisk appelsinjuice. Mimosas kan gøres ved hjælp af alle former for blandere såsom grapefrugt, tranebær (min favorit i løbet af ferien!), Frugt punch, hindbær aromatiseret … Jeg mener listen fortsætter. Jeg vil også nævne, at de forskellige farvesaft også ser virkelig smuk vises ved siden af hinanden, så det er en anden bonus!

Glasvarer
For din mimosa bar til at skille sig ud, vil du have de nødvendige glas, som omfatter karafler, kander eller glasflasker til at holde saften i sammen med nogle smukke champagne fløjter. Viser off saften er et must, så gæsterne ved præcis, hvad du serverer, så sørg for at få nogle klare flasker til at vise og hælde saften. Jeg vil også gerne lave søde etiketter til at binde rundt eller holde sig på flaskerne, så alle tydeligt kan se, hvad smag hver juice er. Dette gør også tingene mere festlige og personlige også! Hvis du er vært for en mimosa bar på et budget, er du velkommen til at bruge plast champagne fløjter eller klare punch kopper.

FRISK FRUGT
Garnishing med frisk frugt kan bare være min favorit del! Ikke alene er frugt sådan en stor del af enhver brunch scene, men viser en sort i små skåle med flasker saft bare gør alt ser så rart og organiseret. Jeg forsøger altid at parre min frugt med hvad saft jeg serverer, men du er velkommen til at vælge enhver frugt, du gerne vil! Du kan aldrig gå galt ved hjælp af en række bær, men jeg vil også gerne skære nogle ferskner op, da de smager så godt, når de føjes til en mimosa.

Jeg vil også gerne holde tingene sæsonbetonede så meget som muligt også. For eksempel, hvis jeg var vært for et fald brunch jeg kunne tjene æble og orange skiver, mens i julen ville jeg have ud tranebær og granatæbler sammen med nogle kviste af rosmarin. Jeg ved ikke med dig, men Valentinsdag bare skriger pink til mig, så jeg elskede at have ud jordbær og hindbær sammen med nogle friske skiver ferskner. Mulighederne er uendelige, men så sørg for at have det sjovt med det!

FESTLIG INDRETNING
Hvis du følger mig på Instagram så ved du udsmykning er højdepunktet, når hosting parter, så selvfølgelig har jeg tænkt mig at gå alle ud til Valentinsdag! Jeg valgte et tema af pink og rød (original huh?) og var heldig at score et væld af denne smukke indretning fra debi lilly design™ samling findes udelukkende på min lokale Safeway! Debi lilly design kollektionen har sådan en bred vifte af blomster og indretning af høj kvalitet til super overkommelige priser, jeg mener de bogstaveligt talt havde alt, hvad jeg havde brug for at skabe den perfekte mimosa bar! Alle deres produkter er trendy, super sød og perfekt til underholdende enhver tid af året.

En af de sjove ting jeg købte var denne store lyserøde og guld polka prikket mini plantageejer, der var perfekt til at holde boblende. Jeg har lige fyldt det op med et ton is og boom det gjorde den perfekte drink badekar! Jeg mener, der siger plantageejere skal bruges til bare blomster alligevel?? Jeg fandt også nogle små lyserøde fade i vaser, der var perfekte til at holde sugerør, fordi vi alle ved sugerør er et must for at holde vores læbestift intakt 😉 Du kan også finde disse sugerør fra debi lilly indsamling så godt, de har en bred vifte af farver og mønstre også!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *